Mantel Tweewielers – Arnhem

  • Doormiddel van een 3D ontwerp werden alle meubels ingepast. Het resultaat is een optimale routing door de winkel.

Fotografie: www.interieurfotograaf.com

Doordat de winkel van Mantel Tweewielers zeer groot is voor tweewielerwinkelbegrippen, was het voor ons een uitdaging om het nog grotere assortiment ruim en overzichtelijk te presenteren. Het strakke en functionele interieur is modulair ontworpen, zodat het in de toekomst eenvoudig uitgebreid kan worden en met veranderingen in het assortiment mee kan bewegen. De fietsen zijn per doelgroep op grote vlonderachtige podiumvlakken gepresenteerd.
De tussenwanden, die vrij verplaatsbaar zijn op de vlonders, zorgen voor een achtergrond voor de fietsen en creëren dus een goed overzicht voor bezoekers. Ook de fietsaccessoires zijn gepresenteerd in lange wandstellingen.
Met unieke tussenschermen, een nieuw product van Steen Interieurbouw, worden de productgroepen van elkaar gescheiden.
Het afrekengedeelte van de winkel is ontworpen om op topdagen een grote bezoekersstroom te kunnen bedienen. Zo kunnen er meerdere kassa’s op een rij worden ingezet. Als klanten een keuze hebben gemaakt voor een nieuwe fiets kan deze bij een speciale balie afgerekend worden.
Leuk detail is het podium met een opstaande rand, waardoor deze gevuld kan worden met natuurlijk materiaal, zoals schors en grind.