12GO Biking – Moordrecht

Fotografie: 12GO Biking

Uniek voor deze enorme fietsenwinkel (4200 vierkante meter) is dat er bij binnenkomst in eerste instantie maar weinig fietsen te zien zijn. Deze worden allemaal op de verdieping gepresenteerd. Hierdoor is er op de begane grond alle ruimte om een enorm assortiment aan fietsonderdelen en -accessoires te presenteren. Daarnaast zijn er een grote kledingshop en een aparte schoenenhoek. Tussen de accessoires zijn plateaus gemaakt, waarop een uitstalling is gemaakt van de laatste trends. Hierbij worden fietsaccessoires gecombineerd; stadsfietsen met regenpakken, sportieve accessoires met racefietsen et cetera.
Alle meubels zijn speciaal voor deze winkel ontworpen. Uitgangspunt hierbij waren de wensen van de opdrachtgever, die ook nauw bij het gehele ontwerpproces is betrokken. De huisstijlkleur oranje keert steeds terug in het interieur. Op de presentatie-eilanden kunnen de fietsen afwisselend hoog -en laag sfeervol gepresenteerd worden. De ontworpen meubels hebben module-afmetingen, zodat er in de toekomst ook nieuwe opstellingen gemaakt kunnen worden. Er wordt veel gewerkt met fietspresentatiekasten, waarbij gebruikt wordt gemaakt van de hoogte van het pand. Bezoekers kunnen op ooghoogte de fiets bekijken, hetgeen zorgt voor een optimale beleving.

Bekijk hieronder de 360°- beelden van de vernieuwde winkel van 12GO Biking in Moordrecht. Klik met de muis op de foto (houdt vast), en beweeg naar links en rechts om de ruimte helemaal te kunnen bekijken.

Vernieuwing kleding en balies

Wachtruimte

Verdieping podia en balie

Verdieping nieuwe doeken