Interieurbouw

Interieurbouw

ontwerp – bouw – realisatie
We zijn een interieurbouwbedrijf dat interieurs ontwerpt, produceert en plaatst op locatie. Door middel van moderne 3D tekenprogramma’s kunnen we tot in detail vooraf een interieur uittekenen. Voor de opdrachtgever is het daardoor meteen visueel duidelijk wat uiteindelijk het resultaat zal zijn. Zien doet immers verkopen!
In het ontwerp maken we gebruik van eigen kennis van materiaal en constructiedetails. Hierdoor kunnen we in de offertefase vaak scherp inzetten.
Vervolgens wordt het ontwerp in onze werkplaats, met moderne CNC-gestuurde machines, geproduceerd. Met onze nieuwe 5-assige Rover A 1343 Edge is geen vorm te gek!
Uiteindelijke plaatsen we het interieur op locatie, door heel Nederland en België.

diverse sectoren
Onze corebusiness is het ontwerpen en produceren van interieurs voor de retail. Persoonlijke aandacht en beleving in een winkel is tegenwoordig erg belangrijk, hier spelen we op in door voor iedere winkel een eigen sfeer neer te zetten. Dat kan in de ‘standaard’ onderdelen van de winkel, zoals een kassabalie of in de productpresentatie, maar ook in een gezellige koffiehoek/café kan de sfeer van de winkel vaak erg goed tot uiting komen.
Verder behoort ook kantoormeubilair, receptiebalies, zorg-gerelateerd meubilair, zoals ontvangstbalies en magazijnkasten, of (kleding)kasten voor particulieren tot onze portefeuille.

win-win
Samenwerking met Steen Interieurbouw betekent inbreng van specialistische interieurbouwkennis in uw project. We ontzorgen de opdrachtgever, en denken graag mee over hoe zaken beter, goedkoper of soms makkelijker kunnen.

Tweewielerwinkels
Kantoor
Balies
Podia
Shop-in-Shop’s
Lamellenwanden
Particulieren
Musea
Zorg