Over ons

OVER ONS

Passie en betrokkenheid

Van oudsher een combinatie van aannemersbedrijf, bouwmarkt en fietsenzaak. Vandaag de dag een veelzijdig interieurbouwbedrijf actief in heel Nederland en daarbuiten. Onze ervaring met ondernemen, maar ook onze bouwkundige achtergrond vormen een waardevolle basis voor ons bedrijf. Steen Interieurbouw is een echt familiebedrijf, met een grote passie en betrokkenheid voor hetgeen we doen. Doordat we geen grote en ingewikkelde organisatie zijn, kunnen we flexibel optreden en snel schakelen. We hanteren een langetermijnvisie en blijven, ondanks de recessie, investeren in onze werkplaats en op kantoor. Zo betrokken we in 2010 ons gloednieuwe pand aan de Gersikkers 1 in Marrum, dat volledig is ingericht met oog voor duurzaamheid en efficiency.

Creatieve oplossingen

Binnen Steen Interieurbouw gaat een computergestuurd machinepark hand in hand met vakbekwame mensen. Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers. Door onze ervaring weten wij interieurs te ontwerpen die zowel functioneel en praktisch zijn ingericht, als de uitstraling en beleving geven die u wenst. Maar ook voor enkele meubelstukken, zoals een balie of podium, hebben wij creatieve oplossingen in huis. Ieder ontwerp wordt door ons in 2D en 3D gepresenteerd. Zo weet u precies hoe uw toekomstige interieur er uit gaat zien.

Specialist fietsbranche

Steen Interieurbouw is een allround opererend bedrijf. We durven ons echter specialist te noemen op het gebied van winkelinrichting in de fietsbranche. Doordat wij zelf fietsondernemer zijn geweest, spreken we uit ervaring. We hebben veel kennis over bijvoorbeeld de routing in de winkel, schappenplannen en het presenteren van artikelen. We mogen veel toonaangevende fietszaken onder onze klantenkring rekenen. En met trots kunnen we melden dat diverse door ons ingerichte fietszaken zijn genomineerd voor ‘Tweewieler van het jaar’.

We hopen u middels onze website een goed beeld te geven van wat wij in huis hebben, maar liever nog maken we persoonlijk met u kennis. Neem  gerust contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.