Kester2wielers – Wateringen

  • Het 3D ontwerp van de balie en .....
  • ..... de uiteindelijk uitvoering van de balie.
  • Het 3D ontwerp van de lifestylewand is al spannend maar.....
  • ..... in het echt nog mooier!

Fotografie: Manon Eekhout / Steen Interieurbouw

Tweewielerwinkel van het jaar 2013!

Het was de tweede keer dat Van Kester een beroep deed op Steen Interieurbouw voor het ontwerpen van een nieuw interieur. Dit keer bewijst Steen dat een modern, zwart-wit interieur niet saai hoeft te zijn. Zwart en wit vullen elkaar als elementaire kleuren fantastisch aan. Het luchtige wit in combinatie met het absorberende zwart zorgt voor een unieke contrasterende combinatie. De houten vloer geeft warmte en sfeer aan het interieur. Een groot gedeelte van de winkel is gewijd aan ‘fashion’ waar trendy lifestylefietsen worden gekoppeld aan kleurrijke modieuze accessoires. Een gehele wand van de winkel biedt ruimte aan kleurrijke fietstassen op dikke, witte zwevende planken. In het midden van de wand staat een zwarte vakkenkast met mooie manden.
In de sportafdeling wordt de kleding gepresenteerd op lamellenwand. Door deze strokenwand blijft de achtergrond strak wit, maar blijft de mogelijkheid om helmen en kleine kledingstukken flexibel in te delen. Ook diverse fietsplateaus en etalages werden voorzien van enkele lamellen, zodat er passende accessoires bij de fietsen getoond kunnen worden.
Achter de strakke voorkant van de balie schuilt een ingenieuze indeling. Deze is in samenspraak met Jeroen van Kester getekend om zo een optimale werksituatie te creëren. Zo is er een bureau-gedeelte voor administratieve werkzaamheden en heeft de balie flexibel in te delen vakken en strategisch geplaatste lades.

Kester2wielers is tweewielerwinkel van jaar 2013 geworden.